Facebook

Facebook delar vi med oss av nyheter, information om våra tjänster och inte minst kunskap kring hus och husbesiktningar. Här vänder vi oss framför allt till dig som vill lära dig mer om hus och är nyfiken på våra tjänster.

Instagram

Instagram är Husdiagnostiks inspirationskanal. Här får du följa renoveringen av ett typiskt 70-talshus ur en besiktningsmans perspektiv blandat med erfarenheter av att köpa, sälja och bo i hus.

Linkedin

Följer du Husdiagnostik på Linkedin får du mer information om vad vi står för som bolag, hur det är att samarbeta med oss och så klart om vi söker nya husintresserade medarbetare. Nyheter och andra roligheter kan också hamna här.

Google företagsprofil

Hos Google hittar du våra kontaktuppgifter, öppettider och bilder från vår verksamhet. Här kan du även lämna ett omdöme om du fått rådgivning eller när vi hjälpt dig med en husbesiktning. Klicka dig vidare till vår företagsprofil hos Google om du är nyfiken på hur den ser ut.

Reco.se

Är du nyfiken på vad våra kunder säger om oss eller vill du själv lämna ett omdöme? Då kan du besöka Husdiagnostik på reco.se och läsa ett gäng uppriktiga kundomdömen. Feedback hjälper oss bli ännu bättre så självklart blir vi jätteglada om du som redan är kund hos oss vill skriva några ord om din upplevelse.