Boknings­information

Denna information beskriver hur en bokning går till och vad som gäller vid bokning av tjänster från Husdiagnostik.

Bokningsförfrågan

Bokningen påbörjas genom att du lämnar en bokningsförfrågan. Det kan ske via bokningsformuläret här på Husdiagnostiks webbplats, via e-post eller muntligt genom telefonkontakt. En bokningsförfrågan är aldrig bindande för vare sig dig eller Husdiagnostik.

I bokningsförfrågan lämnas information om vilka tjänster du vill ha utförda, vilken fastighet det gäller, hur stor huvudbyggnaden är, önskad tid för utförande samt kontaktuppgifter till dig som är beställare. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna behandla din förfrågan.

Om någon eller några uppgifter saknas i bokningsförfrågan kommer Husdiagnostik höra av sig för att få komplettering. Det kan ske via e-post eller genom telefonkontakt.

Besiktningstillfälle

Det önskade tillfälle som lämnas i en bokningsförfrågan ska alltid ses som ett förslag. Vi gör vårt bästa för att tillgodose dina önskemål men det är tyvärr inte alltid möjligt. Vid behov hör vi av oss för att hitta ett tillfälle som fungerar för alla parter.

Du får vanligtvis välja mellan utförande under en förmiddag eller eftermiddag. Exakt starttid för uppdraget beror på husexpertens restid till fastigheten samt övriga inbokade uppdrag. Ett uppdrag tar normalt 2–3 timmar men kan gå såväl fortare som ta längre tid att utföra.

Avtal för husbesiktningen

När Husdiagnostik har komplett information och vi är överens om alla detaljer kring uppdraget får du ett skriftlig avtal skickat till dig för signering.

Avtalet innehåller vår överenskommelse med tillhörande villkor för bokad husbesiktning. Kontrollera att innehållet stämmer och att du förstår villkoren. Hittar du fel eller har frågor ska du snarast kontakta oss.

När bokningen blir bindande

En bokningsförfrågan är aldrig bindande för vare sig dig eller Husdiagnostik. Vi binder oss att utföra uppdraget först när du fått ett avtal för signering. För dig blir bokningen bindande när du signerat avtalet.

Husdiagnostik gör alltid sitt yttersta för att tillmötesgå dina önskemål och behov. Vi kan dock tacka nej om vi inte har möjlighet att utföra ett uppdrag på aktuell ort, inom rimlig tid eller på annat sätt ser oss vara förhindrade.

Välkommen till Husdiagnostik

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse när du besöker vår webbplats. Stäng det här meddelandet och fortsätt till vår sajt om du godkänner användningen enligt vår cookieinformation.